top of page

Hier in het salon proberen we te voldoen aan de behoeften van al onze klanten door ze te voorzien van uitgebreide diensten van hoge kwaliteit. Iedere klant is uniek en er is een aanpak op maat nodig om iedereen te helpen de stijl te vinden die bij hem of haar past. Onze lijst met klanten wordt steeds langer en zo kunnen we steeds meer en betere diensten bieden om onze klanten te helpen een look te vinden waar ze zich prettig bij voelen en het meeste zelfvertrouwen van krijgen.

Acne, rosa cea, couperose, psoriasis, eczeem, eczeem bij kinderen. Bij Suzan bent u bij het juiste salon om deze huidproblemen aan te pakken. 

– Gedetailleerde voedingsanalyse

– Identificatie van triggers en mogelijke tekorten

– Aanbevelingen voor passende supplementen

– Persoonlijk advies voor de juiste huidverzorging

 

Test uw vetzuurbalans met onze omega-3 verhoudingstest.

Met behulp van een eenvoudige thuisbloedtest krijgt u snel een antwoord op uw omega-6 en omega-3-verhouding.

 

Vervolgens vindt u na 30 werkdagen de uitslag op omegaratiotest.com.

Omega-6/Omega-3-Verhoudig:

De analyse meet de hoeveelheid omega-6- en omega-3-vetzuren in uw rode bloedcellen. De meest voorkomende omega-3 vetzuren zijn eicosapentaeenzuur (EPA) en docosahexaeenzuur (DHA).

 

Het deel van deze twee soorten vetzuren van alle vetzuren in de rode bloedcellen noemen we uitgedrukt in percentage de omega-3-index.

 

 

De omega-3-index is een goede manier om te meten of u genoeg omega-3 vetzuren binnenkrijgt via uw normale dieet.

 

Een omega-3 index die lager is dan 4 wijst op een hoger risico op hart- en vaatziekten en de verhouding tussen de omega-6 en omega-3 vetzuren in uw celmembranen biedt informatie over de toestand om optimaal te functioneren.

bottom of page