1-l-authentique.jpg

GELAATSVERZORGING

Bij een gelaatsverzorging analyseert Suzan wat je huid op dat moment nodig heeft, krijg je advies en samen overleg je de mogelijke behandelingen.

Voor gelaatsverzorgingen werken wij met Mesoesteic, Eminence Organic Skincare en Casmara. Klik hier om meer te leren over deze merken.

Klassieke huidverbeterende gelaatsverzorging

De behandeling omvat een reiniging, peeling, verwijderen zwarte puntjes, epilatie, massage, crèmemasker aangepast aan huidtype. De behandeling wordt aangepast naargelang uw persoonlijke behoefte.

Dieptereiniging: 55€ (45min)

Behandeling standaard incl massage (60 min.) € 70

Behandeling inclusief bijwerken wenkbrauwen, epilatie bovenlip (70 min.) € 80

Kan gecombineerd worden met LED-therapie (
+€ 25)

Huidverbeterende gelaatsverzorging MESOESTETIC met Post-Peel Crystal Fiber Mask

Een kalmerend en verzorgend gezichtsmasker. Het masker geeft de huid onmiddellijk een aangenaam gevoel. De teint ziet er opnieuw egaal en stralend uit. Ook is dit een anti-rimpel-behandeling.

 

Behandeling standaard (60 min.) € 75

Behandeling met massage (90 min.) € 90

Kan gecombineerd worden met LED-therapie (+€ 25)

Huidverbeterende gelaatsverzorging CASMARA peel-off algenmaskers

In het aanbod zijn er 10 verschillende soorten peel-off maskers. Voor ieder huidtype kunnen we een verzorging op maat aanbieden. Ontgiftend, verstevigend, zonschade herstellen, kalmerend, verfrissend, hydraterend, energie, beschermend, verzachten, stimuleren

 

Behandeling standaard (60 min.) € 75

Behandeling met massage (90 min.) € 90

Kan gecombineerd worden met LED-therapie (
+€ 25)

Mesopeel is het meest geavanceerde assortiment specifieke chemische peelings, met een specifieke lijn speciaal ontwikkeld voor artsen die veilige en efficiënte producten zoeken welke gemakkelijk te gebruiken zijn en mooie resultaten te bereiken in een zo kort mogelijke tijd.

Ook voor schoonheidssalons is er een mooi protocol ontwikkeld.

Het assortiment maakt het mogelijk hyperpigmentatie, de tekenen van elke fase van veroudering en esthetische problemen zoals couperose, rosacea, striemen, littekens, acne en de gevolgen daarvan, te behandelen.

De exfoliërende werking zorgt ervoor dat de buitenste huidlagen worden verwijderd met als doel het stimuleren van de collageen-, elastine- en glycosaminoglycanen productie waardoor de fysiologische en mechanische kenmerken van de huid worden verbeterd.

Unieke eigenschappen:

  • Voor exponentiële en gepersonaliseerde resultaten

  • Mesopeels zijn combineerbaar. Ze kunnen worden toegediend als multilayer in één enkele sessie of kunnen worden toegepast in opeenvolgende sessies

  • Optimaliseren en onderhouden van andere behandelingen. Het is ook een ideaal hulpmiddel voor het optimaliseren van andere medisch- esthetische toepassingen (behandelingen tegen veroudering, depigmenterende behandelingen, mesotherapie, implantaten, botulinetoxine, elektroporatie, iontoforese, radiofrequentie, fototherapie, enz.).

  • Gebufferde peelings, stabiele pH-waarde.

Prijzen:

1 behandeling: € 90

MET optie LED-therapie: € 120

Kuur van 5 behandelingen: € 450 (met led: € 600)

 

Belangrijk: bij een kuur moet je huid thuis 2 weken op voorhand voorbereid worden. Hierbij krijg je 50% korting op de thuisproducten.

MICRO-needling

Wat is MICRO-needling?

Het is een sublieme, doeltreffende en minimaal invasieve techniek voor de stimulering van het huidweefsel. Het werkt door het maken van duizenden microscopisch kleine epidermale kanaaltjes in de huid die de huidregeneratie stimuleren en die precies de juiste diepte hebben voor de transdermale doorgang van actieve ingrediënten met specifieke stimulerende of regenererende eigenschappen.

Klik hier voor meer informatie over MICRO-needling met de M-pen.

Prijzen:

Volledig gelaat tot kaakrand: € 120

Hals en décolleté: € 120

Full Face (gelaat, hals en decolleté): € 150

Handen: € 65

Ogen: € 65

Belangrijk: bij een kuur moet je huid thuis 2 weken op voorhand voorbereid worden. Hierbij krijg je 50% korting op de thuisproducten.

Het is belangrijk om ook thuis uw huid goed te verzorgen. In ons instituut kan je terecht voor al je vragen omtrent jouw beauty-ritueel voor thuis.

Cadeaubonnen

Een cadeaubon voor een unieke ervaring, het ideale geschenk
voor elke gelegenheid!