top of page
mesoestetic.png

ONZE MERKEN EN BEHANDELINGEN

Voor de gelaatsverzorgingen werk ik met de merken MESOESTETIC, CASMARA en EMINENCE ORGANIC SCINCARE.

 

Mesoestetic® Pharma Group

Mesoestetic® Pharma Group is een internationaal erkend farmaceutisch laboratorium gespecialiseerd in farmaceutische en esthetische geneeskunde. Uiteraard beschikt Mesoestetic® over de nodige medische ISO-normen.

In samenwerking met het hoofdkantoor in Barcelona ontwikkelt, produceert en verkoopt Mesoestetic® uiterst effectieve behandelingen die worden ondersteund door wetenschappelijke studies. Bij Mesoestetic® Pharma Group gebeurt de productie in eigen handen.

 

CASMARA

De filosofie achter dit merk is dat CASMARA klanten wil helpen naar de beste versie van zichzelf met alleen maar effectieve producten op basis van unieke formules. Ze willen de ‘beauty ally’ zijn, een ware bondgenoot, waarmee klanten met een one-stop-shopping alles kunnen aanschaffen waarmee zij hun hele gezichts- en lichaamshuid kunnen verbeteren. Met eigen formules, altijd.

De commerciële naam CASMARA komt van ‘mascara’, het Spaanse woord voor ‘masker’ en de opmaat naar hun bestseller ‘het alginaatmasker’.

Een vlindericoon wordt ingezet als symbool voor de indrukwekkende metamorfose die mogelijk gemaakt wordt met CASMARA, van een natuurlijke tot een verbazingwekkend mooie uitstraling. Hetzelfde gebeurt met de klanten van CASMARA.

 

Éminence Organics

Met de kracht van organische ingrediënten levert Éminence Organics de meest geweldige resultaten. Éminence Organics behandelt een breed spectrum aan huidverzorgingen, resultaatgericht en direct voel- en zichtbaar. Decennia van kruidenvakmanschap gecombineerd met moderne huidverzorgingsinnovaties zorgen voor technologisch geavanceerde producten en professionele behandelingen.

Dit alles maakt Éminence tot de meest krachtige huidverzorgingstechnieken, vrij van schadelijke chemicaliën. Met Éminence kies je voor producten van top-kwaliteit, verkrijgbaar bij huidverzorgings-professionals wereldwijd en sinds enkele jaren ook in Nederland en België.

De missie van Éminence Organic Skincare is om het natuurlijke welzijn te verbeteren door buitengewone producten en een buitengewone service. De belofte is om geluk en een buitengewonde service te leveren door de gezondste en meest effectieve huidverzorgingsproducten te leveren, en de toekomst van onze planeet te beschermen door middel van groene werkwijzen.

Éminence Organic Skincare is een veelvuldig bekroonde productlijn. Éminence Organic Skincare is in 2019 voor het 11e jaar op rij verkozen tot beste Organische Skincare lijn onder Beauty Professionals. Beroemdheden over de hele wereld houden van Éminence Organic Skin Care, en velen hebben gezichtsbehandelingen ervaren en hoog gewaardeerd.

 

m.pen

 

Microneedling heeft met de m.pen sinds enkele jaren een vaste plaats gekregen en betekent een belangrijke vooruitgang op het gebied van de dermo-epidermale bio stimulatie. Het is een sublieme, doeltreffende en minimaal invasieve techniek voor de stimulering van het huidweefsel. Het werkt door het maken van duizenden microscopisch kleine epidermale kanaaltjes in de huid die de huidregeneratie stimuleren en die precies de juiste diepte hebben voor de transdermale doorgang van actieve ingrediënten met specifieke stimulerende of regenererende eigenschappen.

Deze unieke techniek stimuleert de fibroblasten en de productie van elastine, collageen I en II, het vermindert fijne lijntjes en de grootte van de poriën èn het vermindert het onsierlijke uitzicht van littekens en striae. Daarnaast is er een duidelijke verbetering van de huidskleur en ziet de cliënt een opheldering van hyperpigmentatie plekken en de huid wordt steviger. Deze veilige en doeltreffende techniek kan ook gemakkelijk gecombineerd worden met andere medische-esthetische technieken voor een nog performanter resultaat.

Met deze uitgebreide collectie kunnen pigmentproblemen aangepakt worden, de huidtint geëgaliseerd worden, fijne lijntjes worden gecorrigeerd, verslapping wordt tegengegaan, het optreden van rimpels wordt verminderd, de dermale verdikking wordt bevorderd, de structuur van de extracellulaire matrix wordt verstevigd, er is een drainerend en venotonisch effect, een vet mobiliserende werking, een lichaam verstevigend effect, litteken herstel én er is de behandeling van cellulitis. De x.prof collectie biedt 36 oplossingen natuurlijke extracten in ampul vorm van artisjok, cafeïne, L-carnitine, organisch silicium, rutine extract, glycolzuur, vitamine C, retinol, hydrotaurine, spoorelementen, biotine, ginkgo biloba, centella asiatica, hyaluronzuur en glutathion voor een brede range aan specifieke huidproblemen.

 

Deze behandelingen worden in een kuurvorm gedaan en kan 2 maal per jaar toegepast worden.

5 behandelingen met telkens een pauze van 2 weken.

Voor u start met deze behandeling dient u uw huid thuis voor te bereiden.

Jovilux ©Dermalux™5 LEDtherapie

LICHTTECHNOLOGIE: GENEESKUNDE VAN DE TOEKOMST!

LEDS... (LIGHT EMITTING DIODES) zijn speciale diodes die licht uitzenden wanneer ze aangesloten worden op electriciteitsnet.Het veranderen van de materie van de LED’s zal ervoor zorgen dat de kleur van het uitgestraalde licht ook verandert.Zuiverheid van licht wordt bepaald door de kwaliteit van de LED.

 

Drie bewezen golflengtes, rood 630nm, blauw 415nm, NIR 830nm

•   Ceramische LED’s voor extra koeling

•   Medische CE keuring & keuring voor consumenten gebruik

 

Op de Flex zitten de drie klinisch bewezen golflengtes met een output die dit toestel geschikt maakt voor combinatie therapie. De Flex ondersteunt vooral cosmetische behandelingen om daarvan het resultaat te versterken. Flex wordt niet ingezet als stand alone behandeling, maar altijd in combinatie met werkstoffen en technieken waarvoor het licht zorgt voor betere absorptie en beter resultaat.

Microneedling
LED Therapie

Cadeaubonnen

Een cadeaubon voor een unieke ervaring, het ideale geschenk
voor elke gelegenheid!

bottom of page