top of page
mesoestetic.png

ONZE MERKEN EN BEHANDELINGEN

Voor de gelaatsverzorgingen werk ik met het merk MESOESTETIC.

 

Mesoestetic® Pharma Group

Mesoestetic® Pharma Group is een internationaal erkend farmaceutisch laboratorium gespecialiseerd in farmaceutische en esthetische geneeskunde. Uiteraard beschikt Mesoestetic® over de nodige medische ISO-normen.

In samenwerking met het hoofdkantoor in Barcelona ontwikkelt, produceert en verkoopt Mesoestetic® uiterst effectieve behandelingen die worden ondersteund door wetenschappelijke studies. Bij Mesoestetic® Pharma Group gebeurt de productie in eigen handen.

Jovilux ©Dermalux™5 LEDtherapie

LICHTTECHNOLOGIE: GENEESKUNDE VAN DE TOEKOMST!

LEDS... (LIGHT EMITTING DIODES) zijn speciale diodes die licht uitzenden wanneer ze aangesloten worden op electriciteitsnet.Het veranderen van de materie van de LED’s zal ervoor zorgen dat de kleur van het uitgestraalde licht ook verandert.Zuiverheid van licht wordt bepaald door de kwaliteit van de LED.

 

Drie bewezen golflengtes, rood 630nm, blauw 415nm, NIR 830nm

•   Ceramische LED’s voor extra koeling

•   Medische CE keuring & keuring voor consumenten gebruik

 

Op de Flex zitten de drie klinisch bewezen golflengtes met een output die dit toestel geschikt maakt voor combinatie therapie. De Flex ondersteunt vooral cosmetische behandelingen om daarvan het resultaat te versterken. Flex wordt niet ingezet als stand alone behandeling, maar altijd in combinatie met werkstoffen en technieken waarvoor het licht zorgt voor betere absorptie en beter resultaat.

LED Therapie

Cadeaubonnen

Een cadeaubon voor een unieke ervaring, het ideale geschenk
voor elke gelegenheid!

bottom of page