DS_BM_S1_08092021_06-kleur_edited.jpg

SEMI-PERMANENTE MAKE UP

SEMI-PERMANENTE

POWDERBROWS

Behandelingstijd: 3u

EUR 290*

*inclusief 1 bijwerking

Bijwerken:

Na 6 weken: EUR 50

Na 1 jaar: EUR 150

Na 2 jaar: EUR 299

BROWLIFT / BROWLAMINATION

Behandelingstijd: 35m

EUR 39

HENNABROW + BROWMAPPING

Behandelingstijd: 3 uur

EUR 299

Bijwerken:

Na 6 weken: EUR 50

Na 1 jaar: EUR 150

Na 2 jaar: EUR 299

 

BROWSHAPING

Behandelingstijd: 5m

EUR 12

De wenkbrauwen worden in vorm gebracht door wax-epilatie

 

LIPPIGMENTATIE

Behandelingstijd: 2u

EUR 345

*inclusief 1 bijwerking

Bijwerken:

Binnen 1,5 jaar: EUR 150

Binnen 2 jaar: EUR 175

Binnen 3 jaar: EUR 190

Powderbrows

Powderbrows is een nieuwe semi-permanente make-up techniek. Deze techniek wordt toegepast met een machinale nano-naald. Hierdoor krijg je een zachte en natuurlijke poedereffect, die jou in de ochtend veel tijd zal besparen! De powderbrowstechniek is geschikt voor alle huidtypes.

Browlift / Browlamination

De brow lift is een behandeling waarbij we de haartjes in de gewenste richting plaatsen. Op die manier zorgen we ervoor dat warrige en stugge haartjes 'getemd' worden. Na de behandeling zien de wenkbrauwen er vol, sprekend en een beetje 'fluffy' uit. Haartjes temmen en in de gewenste richting plaatsen? We're in.

 

Hennabrow + Browmapping

Wenkbrauwen met henna is een techniek om de wenkbrauwen op te vullen en daarmee ook de uitstraling van het gezicht te verbeteren. Zelfs mensen die al micropigmentatie of permanente make-up lieten aanbrengen, kunnen geholpen worden met deze techniek om de kleur te doen herleven. Ook voor grijze wenkbrauwen is dit de perfecte oplossing.
Henna is een plantaardig natuurproduct dat ideaal is om de huid en de haren onbeschadigd mee te verven. Hennabrows blijft 2-3 weken op de huid en tot wel 6 weken op de haartjes

Hoe verlopen de behandelingen?

We bespreken samen met jou al je wensen en we geven advies. Eerst wordt de browmapping gedaan. Hierbij wordt alles met verschillende meetinstrumenten in kaart gebracht, om een wenkbrauwvorm te bepalen die bij jouw gezicht past. De wenkbrauwen worden indien nodig geëpileerd en de vorm wordt in potlood getekend. Je bekijkt het resultaat in een spiegel, opmerkingen of gewenste wijzigingen worden daarna nog toegepast.

Na akkoord begint de behandeling, die ongeveer 2,5 uur duurt. We proberen stipt te werken, maar soms kan de behandeling meer tijd vragen. Hou er dus rekening mee dat de behandeling kan uitlopen.


Contacteer ons via WhatsApp, Messenger, email of telefoon voor meer informatie. Een eerste advies kan ook gegeven worden op basis van een foto van je wenkbrauwen.

Meer informatie is te lezen in 'vraag en antwoord' rond semi-permanente make-up:

Lippigmentatie

De lippen spelen een belangrijke rol in ons leven. Ze bepalen de uitdrukking van het gezicht en we gebruiken ze om te eten, zoenen en spreken. Je wilt ze niet alleen koesteren maar ook zo mooi mogelijk maken. Dat kan met lippigmentatie: semipermanente make-up voor de lippen die toegepast wordt met een machinale naald.

Deepliner

Deepliner is een semipermanente make-up techniek toegepast met een machinale nanonaald. De behandeling wordt beschouwd als niet pijnlijk door de meesten, maar wordt als pijnlijk beschouwd bij dames met een zeer lage pijngrens. 


LET OP! Bij wimperextensions is het onmogelijk om deepliner toe te passen. Gelieve deze twee weken op voorhand te verwijderen.

Meer weten over deze behandelingen?​

Lees hier de antwoorden op de meest gestelde vragen. Contacteer ons voor extra informatie. 

Cadeaubonnen

Een cadeaubon voor een unieke ervaring, het ideale geschenk
voor elke gelegenheid!