top of page
DS_BM_S1_08092021_06-kleur_edited.jpg

SEMI-PERMANENTE MAKE UP

SEMI-PERMANENTE

POWDERBROWS

Behandelingstijd: 3u

EUR 300*

*inclusief 1 bijwerking

Bijwerken:

Na 1 jaar: EUR 100

Na 1,5 jaar: EUR 150

Na 2 jaar: EUR 290

LIPPIGMENTATIE

Behandelingstijd: 2u30"

345EUR*

*incl bijwerking

DEEPLINER

Behandelingstijd deepliner:

1u30"

229EUR*

deepliner onder:

30"

69EUR*

deepliner boven en onder:

1u40"

249EUR*

BIJWERKING

12MAAND:

90€

BIJWERKING

18MAAND

150€

*incl bijwerking na 6 weken

Powderbrows

Powderbrows is een nieuwe semi-permanente make-up techniek. Deze techniek wordt toegepast met een machinale nano-naald. Hierdoor krijg je een zachte en natuurlijke poedereffect, die jou in de ochtend veel tijd zal besparen! De powderbrowstechniek is geschikt voor alle huidtypes.

Dit hangt af van persoon tot persoon: na 2 jaar ongeveer een bijwerking nodig.

Hoe verlopen de behandelingen?

We bespreken samen met jou al je wensen en we geven advies. Eerst wordt de browmapping gedaan. Hierbij wordt alles met verschillende meetinstrumenten in kaart gebracht, om een wenkbrauwvorm te bepalen die bij jouw gezicht past. De wenkbrauwen worden indien nodig geëpileerd en de vorm wordt in potlood getekend. Je bekijkt het resultaat in een spiegel, opmerkingen of gewenste wijzigingen worden daarna nog toegepast.

Na akkoord begint de behandeling, die ongeveer 2,5 uur duurt. We proberen stipt te werken, maar soms kan de behandeling meer tijd vragen. Hou er dus rekening mee dat de behandeling kan uitlopen.


Contacteer ons via WhatsApp, Messenger, email of telefoon voor meer informatie. Een eerste advies kan ook gegeven worden op basis van een foto van je wenkbrauwen.

Meer informatie is te lezen in 'vraag en antwoord' rond semi-permanente make-up:

Lippigmentatie

De lippen spelen een belangrijke rol in ons leven. Ze bepalen de uitdrukking van het gezicht en we gebruiken ze om te eten, zoenen en spreken. Je wilt ze niet alleen koesteren maar ook zo mooi mogelijk maken. Dat kan met lippigmentatie: semipermanente make-up voor de lippen die toegepast wordt met een machinale naald. We bespreken samen de kleur en vorm. De pigmentatie kan tot 5 jaar goed blijven!

Deepliner, eyeliner of designliner

Deepliner is een semipermanente make-up techniek toegepast met een machinale nanonaald. We gaan de wimperrand gaan opvullen. Zo lijken jouw wimpers voller en ziet jouw blik er minder vermoeid uit.

 

Bij een eyeliner zetten we ook boven de wimperrand nog een lijntje. We kiezen en overleggen samen welke dikte.

 

Bij de designliner zetten we een extra 'wing' aan de uiteindes van de ogen.

 

Dit blijft ongeveer een 2 jaar goed. Daarna is een bijwerking aan te raden. Dit hangt ook af van persoon tot persoon. De ene klant is er 1,5 jaar goed mee, de andere klant hoeft pas na 3 jaar een bijwerking te doen. De behandeling wordt beschouwd als niet pijnlijk door de meesten, maar wordt als pijnlijk beschouwd bij dames met een zeer lage pijngrens. 


LET OP! Bij wimperextensions is het onmogelijk om deepliner, eyeliner of designliner toe te passen. Gelieve deze twee weken op voorhand te verwijderen!!

Meer weten over deze behandelingen?​

Contacteer ons voor extra informatie: suzandevos@gmail.com

0499331013. Dit mag ook via whatsapp.

Cadeaubonnen

Een cadeaubon voor een unieke ervaring, het ideale geschenk
voor elke gelegenheid!

bottom of page